Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt

Inatt
sjunger jag, alla sorgliga sånger
om döda sjömän
om stress och ånger
om att älska fastän

hjärtat brister

Inatt
älskar jag, med dina hudavlagringar
under mina fingernaglar
och minnet övergöds av bilder
om allting som finns under

dina kläder

Inatt
Lägger jag mig i fosterställning
beredd på en förändring
en avrättning
någon slags avräkning

3.2.1.0



Godnatt.




Fri vers av Clara Blom
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-24 00:48



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vackert, samtidigt som det känns naket, ensamt och brutalt.
2011-08-13

  Laijza
Yes! jag gillert! Bravo...
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Clara Blom