Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

Ett liv utan mening är som en 50 öring - värdelös




Fri vers av Niclastänkaren
Läst 256 gånger
Publicerad 2011-07-24 17:37



Bookmark and Share


  Yvonne Eriksdotter
på pricken!
2011-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren