Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett försenat RIP Ricky Bruch som gjorde friidrotten intressant och om det under en tid användes anabola så var det för att ta rekord inte att ta livet av folk omkring sig, så RIP även de 76




Romantikerna

~*~

Jag gillade 40-talisterna Ricky Bruch och Pettersson mer än 50-talisterna Stenmark och Borg

De var mer ärliga än de som var mer osympatiskt sympatiska

Jag gillade förra sekelskiftets
Bruckner och Pettersson-Berger mer än
Rachmaninov och Max Bruch

av samma orsaker

det sympatiska och det osympatiska

små skillnader i det vackra

i skönheten

22 Juli 2011

LPWJ

video:

Anton Bruckner - 6th Symphony Pastoral

(Movement II osv finns under den i länkar)




Fri vers (Modernistisk dikt) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-24 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP