Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag springer

Jag springer
genom skogar
genom städer
i regn
i kyla
oavsett väder

Jag springer
på en väg utan början
på en väg utan slut
med nakna fötter
som känner sig fram på markens grus

Att springa
utan en tanke
utan tvång
är vara fri
till dagen åter gryr












Fri vers av Niclastänkaren
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-24 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fine words.
2012-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclastänkaren
Niclastänkaren