Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är lite trött, men kännde att jag ville skriva av mig, det här är resultatet


En läskig clown kollar på oss

Vi talar om extremt,
som att bygga höga murar
för att skydda oss själva.

Innebörden av att överhuvudtaget
ha något inne,
sinne.

Du vet vad jag pratar om.

Promenerar på en väg,
måste ta höger på något vänster,
kanske kan utnyttja lite tjänster,
slita ner höger skosula så att jag lutar,
be någon dra i mig, han man mutar,
någon som är mutbar,
när alla har gått är personen kvar.

Nu kanske du inte vet vad jag pratar om.

Det finns så många vägskäl här i livet,
kom igen,
det är ju någon som jävlas,
det är ju rätt givet,
uppenbart,
inte suddigt,
väldigt klart.

GPS for life itself,
maybe I can make som money,
cash är ju faktiskt king,
på tal om allt och inget.




Bunden vers (Rim) av zacke :]
Läst 579 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-25 05:44



Bookmark and Share


  queenia
utmärkt beskrivet.. :)
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

zacke :]
zacke :]

Mina favoriter
Mareld