Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
yeaaah


obetydlig

en obetydlig liten del i allt
samtidigt ett trasit kugghjul som sitter mitt i allt
köra rattfull i en stad, en stad fullt med apotek
en droppe i havet, ett frö till ett land
en sten på ett berg, en sten på min rygg

snälla slå mig, slå hårt
döda mig inte, jag är inte värd en snabb död
jag ska ligga där ensam, på ett iskallt berg
avgrunden ska vara osynlig, den ska inte ens finnas där
slå mig håårt




Fri vers av Weider
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-01-03 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Weider
Weider