Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedan i lördags har jag velat sätta ord på mina känslor. Men det har inte gått. Nu har jag fått ihop en text. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den själv, men det är i alla fall mina tankar.


Jag tror. På människan.

Kontroll.

Inte gå sönder.

Inte brista.

Andas djupt och lugnt.

Fokusera.


Lyssna till kyrktornets klockor
trots att jag inte tror på gud.

Sitta och vänta på att orden om guds värme
ska fylla den stora salen.

Men när prästen öppnar munnen
så säger han bara tre korta meningar:

"Ibland finns det inga ord.
Det gör bara ont.
Riktigt ont."


Det brast.

Tårarna svämmade över,

och min tro har aldrig varit så stark.




Min tro på människan.







Fri vers av Den som skriver
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-25 13:23



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
O,boy...this is good...jag nästan föll i gråt över din text.
Tycker mycket om. applåd.
2012-11-18

    ej medlem längre
en varm applåd kommer från mig. tack.
2011-07-27

  leika
Första stycket.
Sedan tycker jag att du vill för mycket.
Det känns inte likaväl.
2011-07-26

  anits VIP
En mycket stark, tänkvärd och mycket
berörande text, fint skrivet
2011-07-25

    migella
Snyggt och starkt... igen.
2011-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver