Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är kärlek, och det är inte svårare än så

Man måste få titta på
den man vill.
Man måste få ta på
den man vill.

Man måste få vara nära
den man vill.
Man måste få älska
den man vill.

Man måste få gifta sig med
den man vill.
Man måste få skaffa barn med
den man vill.

Man måste få leva med
den man vill.
Man måste få dö med
den man vill.



























































Utan att du säger till.




Fri vers (Fri form) av Den som skriver
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-14 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver