Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Caroline.


Jag vill att hon ska se

Jag vill att hon ska se
det jag ser.
En liten flicka med såriga knän
som faktiskt inte orkar springa mer.

Jag vet inte vart hon är på väg
men hon har blicken fäst på nåt.
Om jag hade sprungit samma vägar
så hade jag kanske förstått.

Jag vill springa före henne
och blockera med en kram nånstans.
Men jag är rädd att hon tar en annan väg
och då har jag inte en chans.

Jag vill stänga in henne
i ett rum fyllt av kärlek.
Så att hon vet att det betyder trygghet och värme.
Inte tomma ord och svek.

Jag vill säga till henne hur fin hon är
och få henne att på riktigt förstå det.
För jag vet att man inte tar in allt,
trots att man blivit duktig på att nicka och le.

Men helst av allt vill jag laga henne.
Limma ihop det trasiga och göra henne hel.
Kanske framför allt få henne att förstå
att ingenting är hennes fel.

Vacker, intelligent och genuin.
Det är exempel på vad hon är.
Caroline.
Jag finns här.




Fri vers av Den som skriver
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-11-27 23:15



Bookmark and Share


    tankebanor i livsform
Inte varit inne på ett tag. Men det är så himla kul att se hur du utvecklats. "vacker intelligent och genuin.
Det är exempel på vad hon är.
Caroline.
Jag finns här"
Är dock ett exempel på ett bättre flyt med lite rim. Bara ett tips! Puss!
2014-01-09

  queenia
så vackert... och viktigt. <3
2013-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver