Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skavsår

Jag fick ett sår på min lilltå.
Lite uppfläkt hud du vet, som ändå gör så ont.
Sparkade av mig de obekväma skorna direkt.
Jag tänker inte gå i skor som skaver.

Jag fick ett sår i mitt hjärta.
Lite uppfläkt hud du vet, som ändå gör så ont.

Men jag låter den obekväma stanna kvar.
Han får vara där och göra det sårigt.
Jag sparkar inte av mig några skor och visar
att jag hellre går barfota än haltar.

Egentligen vet jag inte vad skillnaden är
mellan skor och kärlek.
Om det skaver så ska det ju bort.

Problemet är bara
att fötter förstår mer
än vad hjärtan någonsin kommer göra.




Fri vers av Den som skriver
Läst 365 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-05 00:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra idé med ett klockrent slut. Snyggt!
2013-08-05

  Mian
Så sant
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Den som skriver