Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en sak till

Saker, saker
saker på höjden, saker på tvären, saker från förr, saker som ska slängas
alla dessa saker
Vissa ska dammas av, slås in i papper, kartongerna blir tunga, hur ska jag hinna med allt?
Alla dessa saker
Det är längesen jag köpte nytt, mycket slitet, tavlor från en tid när jag en gång flyttade in och nu ska jag ut
Ja men häv undan allt
Minimalistiskt med saker, rena linjer, mycket rymd
De ger mig motstånd alla dessa saker
De kräver min tid, min kraft
Bara några saker här och där kramar jag lite extra
Rensa bakåt börja nytt




Fri vers av Feminaz
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-25 15:20



Bookmark and Share


    J. Herward
En musiker vid namn Eddie Vedde skrev just:When you want more than you have, you think you need...
and when you think more then you want, your thoughts begin to bleed.
I think I need to find a bigger place...
cause when you have more than you think, you need more space.

Jag upplever din text som lite lekfull och jag gillar rytmen.
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz