Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag avskyr ensamheten i sorgen.



Jag hatar när rädslan tar över
och lämnar kvar panik.
Jag hatar maktlösheten över
att inte kunna kontrollera
mig själv.

Jag avskyr ensamheten
i sorgen .
Jag tar tillvara på
alla små ögonblick
då jag får lämna den borgen
vi låser in oss i,
Ensamma.

Och jag verkligen
verkligen
hatar
att allt har blivit ännu ett
tidsfördriv.

Att inget har någon mening
äter upp mig inombords
Och vi andas i otakt,
vi andas ikapp
i meningslösheten
dansar vi ikapp
Och glömmer att vi kom hit för att

Leva.




Fri vers av entusiasm
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-25 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm