Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För säkert 15 år sen hittade jag en gammal bok på utförsäljning i en bokhandel. Bara i papper, sidor som jag försiktigt fick sprätta upp, publicerad 1953. Ord kan behålla sin tyngd oavsett tid.


Dikt utav Sven Otto Lovén

Söker du
eller vill du bara finna?
Sår du
utan tanke på skörd?

Väntar du
otåligt på under?
Eller öppnar du dig
utan avsikt
för ros och törne
för ton och tystnad?

Sakta brister knoppen
under tidens tyngd




Fri vers av Feminaz
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-26 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz