Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festen

Barnen sjöng på festen
På festen för femton år sen
fanns dom inte

Nu finns dom
och jag hoppas dom
skall finnas länge

och sjunga




Fri vers av stenhur VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-26 14:17



Bookmark and Share


  Järnkatten
Härligt perspektiv :)..!
2011-07-27

    ej medlem längre
Det är så det borde vara, för alla ungdomar . . .
2011-07-26

  walborg
Barnen är vårt hopp och vår framtid.
2011-07-26

  Daniel_78 VIP
mycket varckert!
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP