Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DINA BARN OCH MINA UNGAR

Om dina barn och mina ungar
handlar varje diskussion,
som leder till att marken gungar
av ilska, sorg och frustration.

Dina tog jag till mitt hjärta
för att de var en del av dig.
Inom mig så gror en smärta,
ty mina drev du bort från mig.

Till dina barn jag gav mitt allt,
av kärlek, omsorg och av tid.
Hur kan ett hjärta bli så kallt?
Så meningslös är denna strid.

När dina barn och mina ungar
ska jämföras provokativt,
känner jag att marken gungar.
Det plågar mig så intensivt.

Mina barn är också delar,
av sådant som du ser i mig.
Orsaken till att vi grälar,
finns att söka inom dig.




Fri vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 767 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-26 19:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket bra rimmat, även om texten behandlar ett tragiskt ämne.
Snygg framställning.
2011-07-26

  Yvonne Eriksdotter
känner igen det....det är inte alltid lätt...men man borde ta sina barn och gå.....
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP