Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norge, ett land i sorg




Vi på poeter.se sträcker ut en hand
med en bukett röda rosor
för att visa vårt deltagande
med vårt grannland Norge
Ett land i sorg




Fri vers av Maria T
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-07-26 22:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
sätter en ros i din bukett
2011-08-07

  anits VIP
ja, det gör vi, i deras stora sorg
2011-07-28

  Bibbi VIP
Skriver under på walborg
2011-07-27

  aol
ja vilken sorg
2011-07-26

  walborg
Ja det gör vi - tänker hela hela tiden på ungdomarna och de anhöriga och sörjande arbetskamrater.
2011-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T