Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: Karlfeldt och Henrikson med föredragshållaren 2010 Christer Åsberg




Alf Henrikson [rimvers]

~*~

Om man någonsin kör fast 
finns en av barndomsidolerna
Alf Henrikson där
som hjälp och inspiration
till oss som lever här

precis som när han själv levde 
och leende var med på TV

för verskonstens ABC
inspirerade mig att skriva på svenska
igen 2008 precis som Dan Andersson
gjorde 1992 och inte enbart på engelska

för verskonstens ABC 
inspirerade mig att skriva på svenska 
igen 2008 precis som Dan Andersson 
gjorde 1992 och inte enbart på engelskaför verskonstens ABC
inspirerade mig att skriva på svenska
igen 2008 precis som Dan Andersson
gjorde 1992 och inte enbart på engelska 

 

27 Juli 2011

LPWJ

 

länk för en del av föredraget:

Modern Poesi i den Griniga Medelåldern [rimvers]




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-07-27 18:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-07-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
En rimsmidares
mentor absolut
utan hans läror
skulle man inte
ens ett rätt
ord få till!
Hur det skulle gå?
Allt skulle bara
stå still då!
2011-07-27
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP