Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde inte, jag vet


borde väl inte
säga så

men det är svårt
att hålla tillbaka

när hela kroppen
är uppe i varv
på en högre nivå

som en platå

ett kolsvart
åskmoln
svävar över

när det känns som
att huvet ska implodera

så förlåt
på förhand
hoppas du förstår
vad jag menar

vet att jag inte borde

samtidigt svårt
och så
jävla mycket
som jag inte borde

så jag tar det här
tillfället i akt

och säger det där
jag redan nu ångrar
att jag har sagt

jag ångrar ingenting
du vet
så är det med mig

men det hade varit
så skönt

om jag överhuvudtaget
hade sluppit träffa

dig













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-27 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP