Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske om du skalar av dig några lager.

Du gråter när du inte orkar
och säger att du är svag
fast gråten bara är ett tecken på att du ännu är mänsklig.

Det är slöseri med skönhet
när du gömmer dig bakom flera tjocka lager av avvisande kyla
och försöker skydda ditt tickande hjärta.

Jag vet att du är rädd
du har talat om det för mig en sen natt i april.
Och jag har sagt att det inte finns något att vara rädd för.

Om du skalar av dig några lager av din kyla
så ska jag ge dig några lager av min värme
och lägga bubbelplast runt ditt hjärta.

Och du ska se att vi kan existera på samma våglängd.






Fri vers av Niclasdotter
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-28 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter