Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frånvarande närvaro...

...

eftertraktar tillstånd av vara
där värmen av dig stannar kvar
värmen av dina leende blickar

då du ser mig

närvarande


behöver tillfredställd hunger
av sammanvävd åtrå och erkänsla
smaken i dina varsamma ord

då du berör mig

närvarande




Fri vers av Shadow
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-01-03 22:53



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket vackert skrivet
mycket varm dikt
du får högsta betyg av mig
2006-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Shadow