Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

séjour éveillé

stockholm skriker tomma magar
NK snurrar ensamt
det är mörkt
sekunderna innan det gröna
vad heter du imorgon


monica zetterlund ligger
i min madrass
om gud fick bestämma
vart ska vi gå då
vi träffas om igår
kommer igen


tefat handfat applåder
kioskmat

NK snurrar ensamt
det kan vara morgon
stockholm stiger upp
utan kläder och


sekunderna innan det gröna
imorgon kommer men går
snart igen








Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-15 01:50



Bookmark and Share


  greajt
åbra
2011-09-12

    ej medlem längre
Ett koncentrat av storstadsångest ...
2011-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP