Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎14:02. Blå Elefant



Varför är jag så hoppfull? Mot min egen hotbild?
Där den står inramad och blodstinn bland mina

nära och kära? Är det så att allt kan krackelera?
Som av Pellefants knakelibraklåt? Som jag knappt

minns själv? Jag får sova på saken. Jag måste
sova ut. Och in. Sova åt helvete helt enkelt.

Och vakna som kungen av mitt inkråm.
Som mina konturers furste.




Fri vers av ulf olsson
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-29 14:19



Bookmark and Share


  Nanna X
det här är en riktig Pellefantpärla!
2011-08-03

  Catharina Edin VIP
du skriver otroligt bra, uffe. Självutlämnande och ändå poetiskt.
2011-07-29
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson