Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamla brev filmer och tårar..




Smultronstället

 

I lekstugan
blev jag
en vacker mask
fångad i din
lins

~~* ~~

några år
i gycklarnas afton

~~*~~

din marionett 
i skuggan av 
andra
sköna gudinnor

~~* ~~

som du tillbad 
och
regisserade
dessa
långa förtrollade
nätter

~~*~~

ditt smultronställe
i evig flykt
från
själens svarta is
in i
galna månens
rus

~~*~~

den lille pojken med
sina bara knän
och Tuvstarr med
stjärnögon
i den förtrollade
skogen

~~*~~

våra själar fann
varandra
och vi älskade

~~*~~

och flög
genom alla
stormar

~~*~~

tills vi
förlorade oss
i dimman

~~*~~

och bägaren rann över
när du såg fiender
som inte
fanns

~~* ~~

du klippte mina 
vingar

~~*~~

jag stod kvar
och
såg dig flyga 
in i 
nya 
himlar

~~*~~

det var en kärlek
passionerad
helt utan
gränser

~~*~~

eller
kanske
ett drömspel
bara

***




Fri vers av Stjärnöga
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-07-30 00:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ett vackert men ändå smärtsamt drömspel...

Mycket bra skrivet :)
2011-08-03

  Anna*
En tragisk skildring av ett destruktivt förhållande. Grymt snyggt skrivet även om avgränsningarna störde min läsning så var de riktigt bra för det är precis så ett sådant förhållande är. Ingen frihet ens att läsa som man vill. Applåder!
2011-07-30

  ULJO
Trollbundna och berörande rader
2011-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga