Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej.

Ibland så känns det som om allt rasar,
jag skriker för allt vad jag orkar men ingen hör,
är det ingen som lyssnar?

Det finns tider då det är bättre,
ibland är det bra.

Nu är det okej.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-30 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II