Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag som är fri.

 

Jag lovade aldrig att vara snäll
att vara söt och fin,
jag lovade aldrig att le på rätt ställen,
jag lovade aldrig att sitta still.
Jag är inte lugn
och jag är inte fin
jag är inte försiktig när jag korsar vägar om nätterna
då resten av er sover,
jag springer gator fram
glömmer allt och bara springer,
gator fram.
Jag kan aldrig bli snäll
jag kan aldrig bli duktig och
ingen kan hejda en analkande katastrof
som de inte såg komma
och det är jag,
jag springer för att jag kan inte sitta still
och se på
när ni fördärvar era liv.

Det är jag som är fri.




Fri vers av entusiasm
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-31 12:43



Bookmark and Share


  Zelogath
Känner igen mig mycket i det du precis skrev
Exakt detta gjorde jag igår natt
Var inte hemma förrän fyra på natten
Det är där jag trivs
I skuggan
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm