Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GULA BLAD

I morse
ett gult blad
på bilens vindruta,
några fallande torra, gula blad till
en tidig höst?

Nej, en vacker sensommar,
förtorkade blad,
sommarn först nu börjar bli sensommar

Gula blad ger ljus i aftonskymningen
ävenså
den mandaringula, mystiska månen
på den indigoblåa himlen.

© Heikki Hellman 2012




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 743 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-07-31 17:02



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
augusti är också en sommarmånad
2011-07-31

  Minkki VIP
En liten vändpunkt, tack för den!
2011-07-31

  Linda CH VIP
Hoppfullt vacker sensommardikt. Ännu är det sommar.....
2011-07-31

    Birgersdotter VIP
underbar text.njuter av hösten också...men än är det ljuvlig sensommar
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman