Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bladvändaren

 

Jag läser dig
du kämpar emot
försöker göra dig obegriplig
men jag läser dig
med fingertopparna
som att du har blindskrift
inristad i själen
och jag ska skriva om dig
jag ska skriva om dig
för jag gillar inte hur du slutar

 

Jag läser dig

du kämpar emot

försöker göra dig obegriplig

men jag läser dig

med fingertopparna

som att du har blindskrift

inristad i själen

och jag ska skriva om dig

jag ska skriva om dig

(för jag gillar inte hur du slutar)




Fri vers av Delora
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-31 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delora
Delora