Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

241. I Jesu fotspår




Herren vår Gud vill vi tjäna
och Andens röst vill vi lyssna till
Jesus döljer inte
att vi har en svår väg att vandra
om vi vill gå i Hans fotspår

Vi blir kallade till nya uppdrag
Vi får vara beredda på
att bryta upp
och hålla oss vakna

Att säga ja till Gud
ett helhjärtat ja
är att säga ja till livet

Jesus har delat vårt dödliga liv
och fört in uppståndelse i det
Han skall komma med sina änglar
och av nåd får vi vinna
det eviga livet
det hela och det fulländade




Fri vers av Maria T
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-31 14:23



Bookmark and Share


  jörgen g
Skriver under på alla de föregående talarna! Starkt skrivet!
2011-08-07

  Michaela Dutius
...att inte slå ner våra tältpålar alltför fast
2011-08-07

  anits VIP
Mycket vackert, tack för
att du delar med dig
2011-08-01

  Bibbi VIP
Tack för det Du delar!
2011-07-31

  walborg
Varmt tack Maria!
2011-07-31

    ej medlem längre
Tack för din ihärdighet.
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T