Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötmånadsvärme

~¤~

Svinnet i bakningen 

till barnen

whiskyn som dunstar i faten

änglarnas andel

*

allt det ljuvliga är

som pistagekräm i kokos

som små mjuka godismoln av smultron

som traktordäck av lakrits

är tanken på det recept som uppväger naturens förruttnelse

jag är petig ja'vet nästan en petimäter mästare

även i rötmånadsvärmen

*

Svinnet av dagen

i väntan på den kalla månen

timmarna som dunstar av bara farten

änglarnas andel

30-31 Juli 2011

LPWJ




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-31 21:21



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Härliga rader du fått till här kring röten.
2011-08-02

  edikt/Benedikte
Som traktordäck av lakrits! Genialt! Man bugar!
2011-08-01

    ej medlem längre
Sista strofen helt underbar!
2011-07-31
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP