Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforism


Lyriken är syster


Lyriken är syster med musiken
Båda spelar mot en bakgrund
av tystnad




Fri vers av Fredrik P. VIP
Läst 1043 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-01-04 09:39



Bookmark and Share


  Cris
Jäkligt bra egentligen!!
2009-05-29

  Eva Langrath VIP
Den tycker jag om i tystnaden öppnas både orden och tonen,

Eva
2009-03-07

    NoMi F
Tycker om , fint
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP