Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack aol!




ö söker ö

 

ö söker ö 

med mänskliga bryggor - men

 

du är en skärgård




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-01 11:46



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Skickligt skrivet. Det är flertydigheten som sätter pricken över i här. :)
2011-08-07

    Birgersdotter VIP
Så vacker och kärleksfull!!!
2011-08-05

    ej medlem längre
mycket, mycket fint med många bottnar . . .
2011-08-01

  Karin Rosberg
Skickligt Fredrik!!
2011-08-01

  Sonja Sidorow Lapington
såååååå snyggt!"!!!
2011-08-01

  Almagrundet
Gillar utvecklingen av den slitna klichen om människan som en ö. En mångfaldig ö-värld är nog en sannare bild i många fall.
2011-08-01

  aol
en så fin djupsinnig skrift bra haikat vännen,
2011-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP