Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jfr ps 73


de sju dödssynderna: avund II



och solen går opp
och solen går ner
över onda och goda tillika

och varför ska jag
bemöda mig då
kan likväl ge upp och ge vika

men har du då sett
hur till slut det kan gå
för lata fördärvade rika

o hjälp oss då, Herre,
betänka min vandel uppå
att i döden dig bliva lika




Fri vers av rebecca d
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-01-04 11:53



Bookmark and Share


    Arne Axel Dahlgren
Bra med säkra rim !
2006-01-07

    Bodil Sandberg
Poesi på hög nivå ditte...enormt bra diktat och rimmat
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d