Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen, lämna oss inte än.

 

 

Snälla min vän
dö inte ifrån mig än.
Lämna mig inte här
här
här där världen är
hård och kall
och svår att leva i.

Men jag lovar att det skulle vara svårare utan dig

Så vännen, 
lämna mig inte än,
jag vet att du lider
jag vet att världen är svår
och att du vantrivs,
mer än vad vi kan tro.

Men om du lämnar oss här utan dig
kommer ingen av oss återhämta sig,
från förlusten av dig.

Vännen livet har kanske något att erbjuda 
dig
även om du inte tror det nu
så en vacker dag
kanske du får se
att det är värt det i slutet.

Så vännen, lämna oss inte än,
vänta och se 
vad livet har att
säga dig.




Fri vers av entusiasm
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-01 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm