Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden: ortens kyrka, det finns tre gamla samt tre gamla vikingastenar längs rullstensåsen här i Gästrikland; en till i mormors by och en tredje där den nye prinsen kommer ifrån i Ockelbo




Lammas [glokal rockhistoria]

~*~

Vi letade på namn på bandet i Amerikanskt slanglexikon

Naturligt-övernaturligt var min första egeninköpta bok

Griegs Peer Gynt min första klassiska skiva

och på den vägen var det...med trummor, gitarr och bas sen

här uti vikingabyn
med medeltidskyrkan

det var en passande inrättning
där tiden alltid stått stilla

inte konstigt folkmusiken kom sen
som djupa inslag i rockmusiken

precis som på 70-talet
svallade det tillbaks genom etern

som ett eko
mer aktuellt och angeläget än väder och nyheter

01 Augusti 2011

LPWJ

länk:

Lammas ifjol 2010




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-02 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP