Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina nya skor

Jag vet vad jag vill ha
Jag vet vad jag vill ha

Tar på mig mina nya skor
och går ut med en kaxig attityd

Jag vet vad jag vill ha
För idag mår jag jag bra

Vinden blåser i mitt hår,
när jag målinriktat går

Jag går till dig
Jag hän ger mig

Jag vet vad jag vill ha
Jag vet vad jag vill ha

Med sikte på dig
Här har du mig
med nya skor
och kaxig attityd

För jag vet vad jag vill ha




Fri vers av Åsa Graaf
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-02 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Graaf