Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hallå - Hej då!



Ibland när jag ser på dig
svämmar osäkerheten över mig
- Vem är du?
- Talar du sanning nu?

Kan jag lita på dig?
Kan jag lita på mig?

På dig jag ser, känner och vet

Vill inte ha mer svek

Hej då




Fri vers av Åsa Graaf
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-08 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Graaf