Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av kärlek


Doften av ditt hår
ligger som morgondagg i vårt sovrum

En strimma månljus,
du sover där, stilla, vacker och lugn

Jag ser på dig, kryper ner i din famn
Åh, du är varm
du är min och jag ler för mig själv

Lycka




Fri vers av Åsa Graaf
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-08 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Graaf