Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fy fan, vad trött jag är idag

Fy fan, vad jag är trött idag
vill bara ligga kvar i sängen och dra upp täcket
knöla ihop mig till en liten boll
och låtsas att inget spelar någon roll

öppnar mitt ena öga, lite försiktigt och tittar ut,
vill inte jobba, vill inte ut, jag är helt slut

Åh nej, det regnar, det strilar ner och är alldeles grått
Usch, jag orkar inte gå upp

Vänder mig om, med kudden över huvudet
rättar till täcket och lägger mig rätt

Somnar om, domar bort, försöker fly min kos
Då, en hand på axeln
känner doften av nypressad juice

En röst som säger:
Det är lördag, idag
du kan sova hur länge du vill
ligga still och mysa till

Vips slår jag upp mina ögon
blir pigg och glad, en ny dag
med dig, kom ner och mys med mig






Fri vers av Åsa Graaf
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-11 14:35



Bookmark and Share


  Aleena Gibson
LOVE THIS!!!!!
2011-10-18

  Kalle.O
Mysigt värre:)
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Graaf