Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min kopp choklad



Min älskling,
är som en kopp varm choklad
len, gräddig, god och glad

min älskling,
är ibland som en stark espresso.
mörkrostad, kryddig, svart,
brännhet i en mörk natt.

min älskling,
Mmmmmmm…..




Fri vers av Åsa Graaf
Läst 340 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-02 15:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Gillar
2011-08-26

    Loffe
Det är en knippe charmfulla metaforer som du har knåpat ihop. Fint och påhittigt.

Själv är jag mer
som ett glas mellanmjölk;
blek och lagom fettrik.

Ibland är jag en Caffè macchiato;
medelmåttigt stark med ångan uppe.
Längre fram är jag ett glas juice;
mustig, smakfull och söt.

// Loffe
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Graaf