Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardvala

ja du sommartrötta kropp
som sover tungt i värmen
längtar inte efter att vakna upp
själen gungar och skvalpar omkring
i en skön siesta
sommardvala

luftens sammetsljumma smekningar
krusar havets kind
vågen glittrar fram musik
i öron som lyssnar
lyssnar och minns
ljudet av vatten stänk

ja du sommartrötta själ
som helst vill segla bort
segla till värmen
på vågglitter
till vattnets musik
och blåa blänk




Fri vers av Dito VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-02 20:53



Bookmark and Share


  Celticgirl VIP
mjukt.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP