Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

Blå, blå himmel

En prästkrage
bakom örat

en i handen..

 

älskar

älskar inte

älskar

älskar inte

älskar

älska inte

 

och jaaaa ÄLSKAR......

 

Va?

 

Vaddå fuskar? Endast rycka en och en?

 

Jag rycker väl hur jävla många jag vill!!!!

 

Ääääälskar!!!

 




Fri vers av ~Hope~
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-08-03 11:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är bästigast!
2011-08-03

  thyra
Så skall det låta :) Härlig text!
2011-08-03

  Fredrik P. VIP
klart du gör,
älskar dina ord!
2011-08-03
  > Nästa text
< Föregående

~Hope~
~Hope~