Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ning dar

 

ning dar
ning dar
ning dar
ning dar

nyårsklockorna ringde in det nya året

fyrverkerier upp i rök
klirrande champagneglas
luften full av löften

hon skulle sluta röka imorgon, sa hon
tände en Gula Blend
lade tillbaks tändaren
över cigarettpaketets varningstext

rök dö
rök dö
rök dö

och klockorna som redan
ringt in
det nya året




Fri vers av Regina E
Läst 493 gånger
Publicerad 2006-01-04 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan