Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlorade precis en nära.........


Slutet eller början - livets sista andetag

Det kändes som en början
fast det var ett slut

Din hand var mjuk,
gammal och trött
livet ditt var väl levt och nött.

Försökte hålla dig kvar
först, ville inte låta dig gå
men det fick bli så, ändå.

Vi satt omkring dig
när du dog,
såg och hörde när du drog
en suck, ett sista andetag.

Ett skimmer, ett rofyllt ljus
Början på en ny dag

Körde hem i gryningen
så vacker så röd,
en sol som lyste med all sin glöd

Fåglarna sjöng sin morgonmelodi,
Jag är lite sorgsen
men glad att du blev fri

Nu kan du segla över nya hav
lägga till i ny hamn
Med vår kärlek på din resa
i seglets famn

Det kändes som en början,
inte som ett slut





Fri vers av Åsa Graaf
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-04 01:04



Bookmark and Share


  Han i Hörnet
Han blir glad över detta...
2011-10-07

  Ninananonia VIP
Så fint att känna så ...i det djupa
2011-08-04

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vacker text.
Visst är det skönt när man kan känna såhär,
när tacksamheten och glädjen dominerar!
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Graaf