Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎21:08. Med Varm Mjölk Och Honung



Den här dagen ska sluta långt in i min kropp.
Dess spets har följt mig ända sedan i morse.

Som ett alfabet av streck och punkter
som riktat dess lätt gungande udd.

Nu är den låst på målet. Hårt. Som en
efterdyning

av något underbart. Något glömt.
Med andra ord: än dessa.




Fri vers av ulf olsson
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-08-04 21:17



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Locked on target. Great thing till slutet det kändes
som ett slag på pungen. Upp med styrkan och loss med skruvarna.

/P
2011-08-04
  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson