Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten Bön

 

Tala inte ner

 

Tala upp

 

 




Fri vers av vildvin
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-05 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vildvin
vildvin