Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

‎16:07. Tot Blot Unt?



Jag vet när jag vaknade i morse. Det var
ganska nyss. Jag vet när jag ska somna.

Dit är det heller inte långt. Vakna upp -
somna in: en första kramp luft - en sista suck

av lättnad. Tiden är lika stilla
mellan min svårt personliga födelse

och min lika verkningslösa död.




Fri vers av ulf olsson
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-08-05 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson