Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lust med nånting


ni vet såna dagar
när man inte har lust
med nånting

när fingrarna har damp
och tankarna
rusar omkring

svårt att fånga
en enda

anteckna den
med en penna

tungan känns sträv
man känner sig
som en zombie



tar ett par öl
för att lätta
upp stämningen

men allt blir värre
när själva målet
blir förändringen

det är ju knappast
förändringen
man vill åt

man vill ju hitta
ett mål

vilken känsla som helst
vore bättre

än ingen













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-05 19:57



Bookmark and Share


  M_Franke
Du beskriver mig här, skrämmande att läsa men bra så det svider
2011-08-06

  Johan Bergstjärna VIP
Känner mej ungefär likadant, det är bara att försöka hänge sej, och be till en förbarmande Gud
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP