Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trodde aldrig jag skulle rimma smärta på hjärta, men här kom det av sig själv... på gott och ont... =)


Hora


går och snyter mig
stup i kvarten

försöker fantisera ihop
en anspråkslös
brud till natten

att drömma om
så jag kanske
ler imorrn

nån som inte är
den jag saknar
i verkligheten

så jag
när jag vaknar
får ha ett leende
på mina läppar
för en gångs skull

tänka på nåt annat
än mitt elände
som växlar

mellan nedstämdhet
och katatoni

som blivit en del
av hela mitt ego

som när man hittar
precis rätt bit
i lego

eller vrålar ur sig könsord
i ett underbart landskap
och hör ett perfekt eko

när snoret slutar rinna
och man finner
en kompatibel kvinna
till ens tragiska själ

nån som inte är trasig
men ändå förstår
sig på
alla förlåt
man blir tvungen
att nämna
med min diagnos

du kan få läsa
min journal
om du vill

den är som en smutsig kloak
med en kritvit pistill

en kolsvart ståndare
med ett regnbågsfärgat spektrum
runt omkring

en milis av smärta
som klöser ditt hjärta
sönder

nästan värdelös som bönder
i schack
när du har 4 drottningar

så kan du kalla mig
för en dålig förlorare

jag är en 5-stjärnig hora
som aldrig tar illa upp
säljer mig själv
för en krona

och du behöver inte ens boka
tid, ska bara snyta mig
sen är jag redo

knullar dig med hela mitt ego

har lärt mig det
den hårda vägen

säljer hela själen

med en invisibel tår
i min vänstra ögonvrå

primitivt kan tyckas
men jag lyckas

att få ett uns av närhet

som i alla fall
påminner

om kärlek














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-08-05 22:09



Bookmark and Share


  cilax VIP
fan, vad bra! Tänkte mig något mesigt när jag såg titeln först. Vilken glädje att ha fel!
2011-08-06

  M_Franke
Vilken käftsmäll, vilken text, jag är mållös och vet knappt vad jag ska skriva, tänkte citera någon av dina stycken här i min kommentar, men alla är så bra så jag skiter i det och applåderar tills händerna blöder
2011-08-06

  Z dotter
Tragikomisk men handlar ändå om insikter och sårbarhet. Bra!
2011-08-06

  lodjuret/seglare VIP
ja se det var en otäcking till text
smärta, svärta och hjärta
i en och samma novellett
2011-08-06

    ej medlem längre
fyfan så bra!
2011-08-06

  Staffan Welroos VIP
okej, en 500ring då!? =)
2011-08-05

  Staffan Welroos VIP
bor i hässelby...
2011-08-05

  stenen/ Yv Ericsson
allvarligt. bor inte vi nära varandra..
2011-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP