Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång du...

 

Varje gång du rör dig,
så rör jag mig lite över kanten
för vad som är möjligt att göra
och jag kan inte låta bli att
förstöra
varje glasbit jag går på.

Varje gång du andas
stannar jag upp 
mitt i en rörelse,
bara för att se om en rörelse
kan röra sig
utan mig.

Varje gång du tvekar
tar jag två steg fram
jag dansar på stegar
bara för att se om
stegen välter
om man inte är försiktig,
för det är inte jag.

Varje gång du blundar
öppnar jag mina ögon
lite mer,
än innan,
bara för att se
att där finns ingenting annat än
tomhet

där vi kan röra oss tillsammans,
äntligen i en vacker harmoni




Fri vers av entusiasm
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-06 15:57



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Åh, så fint!
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm