Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugsvamp


ge mig en massage
med taggtråd
och brännässlor

en flugsvamp

ge mig en dunk arsenik
och ett tre-pack bic-tändare

ge mig en deciliter
propplösare

och ett rum fyllt
av zyklon-b

gör en åderlåtning
och byt ut mitt blod
mot cyclohexanon

fixa en blodpropp
i min hjärna

så lovar jag
på hedersord

att jag ska försöka
sluta röka



igen













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2011-08-06 22:35



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Definetivt har du lyckats fånga svårigheten att bli av med denna last. Vackert diktat
2011-08-06

  Kungsfågeln
Definetivt har du lyckats fånga svårigheten att bli av med denna last. Vackert diktat
2011-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP